Søgefelt

Gratis farveprøve hos Modern Dansk Digitalt Lab

Skulle du, som tandlæge, ønske vores assistance med farveprøvetagning, så står vores teknikere klar til at tage farveprøver på vores laboratorie i Horsens, samt hos vores søsterselskab Elysee Dentals laboratorier i Aarhus og København. Vores farveprøve er gratis. 

 

Horsens

MODERN DANSK DIGITALT LAB
Søndergade 11, 2. sal
8600 Horsens
Tlf: +45 75 61 85 22
info@modernlab.dk

Aarhus

IMPORTERET PROTETIK
Oktobervej 49
8210 Aarhus V
Tlf.: + 45 73 404 404
info@elysee-dental.dk

 

København

DANSK SERVICELABORATORIUM
Taastrup Hovedgade 107, 2. th
2630 Taastrup
Tlf.: + 45 39 290 044
cph@elysee-dental.dk

 

Farveprøve kombineret med kliniske fotos

Vi har meget gode erfaringer med at lave æstetiske løsninger ud fra vores kunders egne farveprøver – især når de er kombineret med kliniske fotos. 

Tager man et foto i en lige vinkel og et ekstra foto i en vinkel på 15 – 20 grader, og holder man den/de valgte farveprøve(r) op til patientens tænder, så kan vi her både se farve og morfologi. Husk også at tage en farveprøve af stubben, da farven på denne kan være afgørende for korrekt materialevalg. 

 

Farveskalaer

Vi kan arbejde ud fra alle tilgængelige farveskalaer. Noter venligst på tekniksedlen, hvilken farveskala, der er brugt (F. eks. Vita Classic, Vita 3D, eller andet.)

 

Digital farveprøve

Laver man som tandlæge meget æstetisk arbejde, anbefaler vi at investere i et digitalt farvetagningsapparat som f.eks. Rayplicker