Søgefelt

Schmidt Dentalkeramik hedder Modern Dansk Digitalt Lab

Den 6. april 2021 skifter Schmidt Dentalkeramik navn til Modern Dansk Digitalt Lab. Vi ønsker nemlig, at vores navn skal signalere hvem vi er, og hvad vi laver - moderne og dansk digital protetik. Og bare rolig - det er kun navnet, der ændrer sig. Bag det står samme dedikerede team af dygtige danske teknikere som før, og vi er stadig garant for dansk protetik af høj kvalitet.

Nyt navn - samme arbejdsgang

Meget er sket siden laboratoriet blev etableret af Ejner Schmidt i 1978. Vi er blevet digitale, og vi er en del af den internationale gruppe Modern Laboratories.
Begge dele har vi egentlig været længe, men nu synes vi det er tid til, at dette også afspejles i vores navn. Så selvom navnet klinger noget anderledes og internationalt, er vi stadig dit lokale danske laboratorie.

Arbejdsgangen, når du skal bestille protetik hos os, er den samme. Priserne er de samme. Telefonnummeret du skal ringe til, hvis du har brug for sparring
eller vil bestille gratis afhentning, er det samme. Det er den samme adresse, du kan sende din patienter til gratis farveprøve på. Og det er de samme teknikere, der designer og bemaler protetikken.

Altid høj kvalitet

Hos Modern Dansk Digitalt Lab anvender vi udelukkende CE-certificerede kvalitets produkter og materialer fra anerkendte leverandører (f. eks. Amann Girrbach, VITA, Ivoclar Vivadent, GC Initial®, Argen m. fl.). Vores dygtige teknikere kræser for detaljerne, og du kan være sikker på, at du altid modtager et produkt af højeste kvalitet.

Ingen navne-fest, men et festligt tilbud

Selvom vi gerne ville, kan man jo ikke holde navne-fest i disse corona-tider. I stedet fejrer vi navneskiftet med et “Hurra-vi-har-fået-nyt-navn-tilbud”. I hele april måned kan du købe vores fuldzirkonkroner (ht+ og fx) til kun 749,-