Søgefelt

Bag Modern Dansk Digitalt Lab står et erfarent team af dygtige og dedikerede teknikere og specialister. Laboratoriet blev etableret i 1978 af Ejner Schmidt, og i 2017 blev vi en del af det internationale laboratorie Modern Dental Group. Det har vi nu besluttet også skal afspejles i vores navn, og fra den 6. april 2021 hedder vi derfor Modern Dansk Digitalt Lab.

Hos os får du fordelene ved et lokalt dansk digitaliseret laboratorie med dygtige danske tekniknikere, kombineret med adgang til en stor international
base af viden og ekspetise.

Målsætning

Det er laboratoriets målsætning konstant at optimere den digitale arbejdsgang i forbindelse med fremstilling af dental protetik af højeste kvalitet. Vi tilbyder en fast standard af produkter med høj teknisk præcision og mulighed for æstetisk individualisering. Via kvalitetsstyring opfølges og dobbelt kontrolleres alle processer i fremstillingen.

Vi vil kontinuerligt udvikle vores evner med fokus på træning og uddannelse – og vi vil investere i fortsat at være i fronten af den digitale udvikling med den nyeste teknologi.

Innovation

Gennem vores samarbejde med forskellige universiteter og toneangivende tandlæger i Danmark og i udlandet, er vi i de tidlige stadier involveret i nye idéer og opfindelser. Hvor det er muligt, forsøger vi at udvikle disse ideer videre til brugbare produkter. Ud over løbende investering i digitale værktøjer er vi altid meget bevidste om, hvordan vores ydelser kan aflaste tandlægen og tilbyde bedre løsninger til patienten. Optimering af kommunikation og arbejdsgang mellem tandlæger og Modern Dansk Digitalt Lab er en vigtig del af vores strategi.

Høj kvalitet - dansk produktion

Vi arbejder kun med CE-certificerede produkter og materialer fra anerkendte leverandører (f. eks. Ivoclar, Armann  Girrbach, GC Initial, Argen m. fl). Vi er selvsagt, som påkrævet, registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Vi tager vores ansvar yderst alvorligt og hilser også udefrakommende kvalitetskontrol velkommen. En streng kvalitetskontrol er til gavn for os alle. Al protetik fra Modern Dansk Digitalt Lab er produceret på vores laboratorie i Horsens. 

Garanti

Modern Dansk Digitalt Lab giver 5 års garanti på fast protetik.